Info

Idea tästä blogista syntyi syksyllä 2011, omaan muistiini parhaana sienisyksynä ikinä. Mahtavat sadot ja mökkihirmuilu yhdistettyinä pienimuotoisen sienihulluuden puhkeamiseen johtivat siihen, että sienistä ja niiden säilömisestä ei meinannut tulla loppua.

Jo syyskuun lopulla alkoi kyllästyttää. Sehän ei käynyt päinsä, koska kerätyt, pakastetut, kuivatut ja suolatut sienet piti vielä syödäkin. Tarvittiin siis järjestelmällinen ote sienten syömiseen, jotta kahden hengen taloutemme saisi saaliit tuhottua ennen seuraavaa kesää, mielellään hyvältä maistuvassa ja vaihtelevassa muodossa.

Päätin kokeilla uutta sienireseptiä viikoittain. Tahti ei aivan toteutunut, mutta ensimmäisen vuoden aikana reseptejä kertyi 26. Sittemmin kirjoituksia on ilmestynyt verkkaisemmin. Koen vasta raapaisseeni sienten mahdollisuuksia ruuanlaitossa, joten uusia reseptejä ilmestyy blogiin silloin tällöin. Ja innokkaan keräilijän kotona sienet eivät syömällä helposti lopu.

Suppilovahveroita

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s